سمعک در ورامین

سمعک در ورامین
۱۹ خرداد ۱۴۰۳

آنچه می خوانید 

- خدمات تخصصی ما در ورامین
- خدمات رفاهی ما در ورامین
- آزمایش شنوایی
- سیستم شنوایی
- انواع کم شنوایی
- میزان سودمندی سمعک ها
- ساختمان سمعک ها
- فواید استفاده از سمعک
- انواع سمعک ها از نظر اندازه
- انواع سمعک ها از نظر تکنولوژی
- چه سمعکی برای من مناسب است؟
- مراحل تجویز و تهیه سمعک
- نکاتی در مورد استفاده از سمعک
- سمعک مناسب کودکان
- ساخت انواع قالب ها

 

کلینیک سمعک اشراق مفتخر است که خدمات تخصصی شنوایی و سمعک را به اهالی محترم ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا، با بهترین و به روزترین تجهیزات شنوایی سنجی و سمعک به شرح ذیل ارائه دهد.
- انجام آزمایش های شنوایی سنجی مخصوص بزرگسالان و کودکان
- مشاوره سمعک (رایگان)
- ارائه جدید ترین و به روز ترین سمعک ها
- ساخت قالب انواع سمعک ضدآب و ضد صوت
- تنظیم و تعمیرات انواع سمعک
- تعویض سمعک های کهنه و قدیمی با سمعک های نو

 

خدمات رفاهی ما

- ویزیت در منزل جهت افراد ناتوان
- ارائه ضمانت نامه های معتبر برای سمعک ها
- خدمات تنظیمی رایگان در دوران گارانتی
- همکاری جهت استفاده از بیمه ها
- باطری رایگان (6 ماه)
- آزمایش شنوایی رایگان برای افرادی که کاندید سمعک هستند
- طرف قرارداد با بیمه بانک ها (صادرات، سپه، تجارت)

 

آزمایش شنوایی

 

آزمایش شنوایی

میزان شنوایی افراد در فرکانس های مختلف توسط یک متخصص شنوایی سنجی با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات شنوایی پیشرفته صورت می گیرد. کاهش شنوایی علل مختلفی دارد که یکی از آن ها بالا رفتن سن و سال می باشد. طبق مطالعه هایی که انجام شده، حداقل 25 درصد از افراد بالای 50 سال و 50 درصد افراد بالای 80 سال دچار کم شنوایی هستند که یکی از راه های تشخیص کم شنوایی در این افراد آزمون های شنوایی میزان عملکرد شنوایی شما را بررسی می کند. واحد اندازه گیری شدت صدا بر حسب دسی بل است. معمولا گوش انسان صداهای نجوا (خیلی آرام) و صداهای خیلی بلند (آستانه تحمل) بین 20 تا 180 دسی بل را می شنود. همچنین در این سطوح شدتی که گفته شد، می توان فرکانس های بین 20 تا 20000 هرتز را شناسایی کند. محدوده گفتار انسان از نظر طیف فرکانسی بین 500 تا 3000 هرتز تمرکز بیشتری دارد.

- علل کاهش شنوایی

- نقائص هنگام تولد
- عفونت های مزمن گوش
- شرایط ارثی و ژنتیک
- ضربه به سر و گوش
- بیماری های گوش داخلی مانند منیر و بیماری های خود ایمنی
- قرار گرفتن در معرض اصوات خیلی بلند
- افزایش سن
- عفونت های ویروسی (سرخچه، سرخک و...)

چگونه می توان برای آزمایش شنوایی آماده شد؟
شنوایی سنجی نیاز به آمادگی خاصی ندارد. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که به موقع برای انجام آزمایش حاضر شوید و دستور العمل های آزمایش را به طور کامل انجام دهید.

 

نحوه انجام شنوایی سنجی

 

- نحوه انجام شنوایی سنجی

آزمون های مختلف شنوایی سنجی وجود دارند که یکی از آن ها آزمایش شنوایی با استفاده از توان خالص می باشد. این آزمایش توسط متخصص شنوایی سنجی و با استفاده از جدید ترین دستگاه ها و تجهیزات شنوایی انجام می شود.
ابتدا گوش مراجعه کننده با اتوسکوپ دیده می شود تا اگر جرم یا جسم خارجی داخل مجرای داخل گوش باشد برداشته شود (توسط متخصص گوش و حلق و بینی). بعد از معاینه گوش توضیحاتی در مورد نحوه آزمایش به صورت خلاصه به مراجه کننده داده می شود. مراجعه کننده داخل اتاقک ضد صدا می نشیند و هدفون بر روی گوش ها قرار داده می شود. از فرد می خواهید هر صدای ریز و کوچکی که شنید با اشاره دست یا فشار دادن دکمه به ما نشان دهد که صدا را شنیده است. در فرکانس های مختلف کم ترین صدایی که فرد می تواند بشنود و به ما جواب دهد، آستانه شنوایی در آن فرکانس نامیده می شود که با استفاده از علائمی بر روی برگه شنوایی سنجی ثبت می شود و این علائم با خطوطی به هم وصل شده و نمودار شنوایی شخص به دست می آید و تحت عنوان ادیوگرام به مراجعه کننده تحویل داداه می شود. از روی ادیوگرام می توان به شکل کم شنوایی، میزان کم شنوایی و نوع کم شنوایی پی برد و با توجه به این اطلاعات اقدامات درمانی و توانبخشی لازم را انجام داد، البته بعد از انجام تست شنوایی با توان خالص یا PTA، آزمون های شنوایی گفتار انجام می شود. در این آزمایش کمترین شدتی که یک فرد می تواند یک کلمه دو سیلابسی را بشنود، درک کند و پاسخ دهد را آستانه بازشناسی گفتار می گویند (SRT) که معمولا با میانگین استانه شنوایی با توان خالص (PTA) همخوانی دارد. آزمون دیگری که در کلینیک ما انجام می شود آزمون SDS یا امتیاز درک گفتار می باشد. در این تست 25 کلمه تک سیلابی برای فرد گفته می شود. هر کلمه 4 امتیاز دارد و در سطح بالای آستانه شنوایی جایی که صدا را به راحتی بشنوند (سطح راحتی شنیداری) یا MCL این تست انجام می شود. نتایج این تست نشان می دهد که میزان درصد درک گفتاری بالاتر باشد احتمال سودمندی سمعک برای آن ها بیشتر است.
اگر علت انجام آزمایش شنوایی مسائل عفونی باشد یا کم شنوایی ناگهانی، دوباره به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه نمایید تا اقدامات درمانی را برای شما انجام دهد و اگر کم شنوایی شما مربوط به حس و عصب گوش باشد و میزان آن نیز کم باشد متخصص شنوایی در حفاظت از شنوایی به شما مشاوره می دهد و اگر کم شنوایی شما خیلی زیاد باشد متخصص شنوایی در مورد تجویز سمعک به شما مشاوره می دهد.

 

آزمایش تمپانومتری

 

- آزمایش تمپانومتری

در این آزمایش به صورت objective (عینی) بدون نیاز به همکاری بیمار انجام می شود. سلامتی سیستم گوش میانی و پرده، مورد بررسی قرار می گیرد و اختلالات گوش میانی که با اتوسکوپی و معاینه دیده نمی شود با این آزمایش مشخص می شود. این آزمایش در کودکانی که دچار عفونت های تنفسی فوقانی می شوند کارآیی زیادی دارد.

 

سیستم شنوایی

 

سیستم شنوایی

سیستم شنوایی انسان از دو بخش اصلی محیطی و مرکزی تشکیل شده است که از لاله گوش تا عصب 8 به آن بخش محیطی گفنته می شود، از عصب 8 تا مغز به بخش مرکزی شنوایی معروف است. بخش محیطی شنوایی از 3 بخش گوش خارجی که شامل لاله و مجرای گوش، گوش میانی که شامل پرده و استخوانچه های گوش و استاش، و بخش گوش داخلی که شامل حلزون و اندام های تعادلی است. وظیفه گوش خارجی جمع آوری اصوات و تقویت آن و انتقال به گوش گوش میانی و وظیفه گوش میانی تقویت صدا (بیشتر در فرکانس های گفتاری) و محافظت از شنوایی در برابر صداهای خیلی بلند و انتقال اصوات به گوش داخلی، وظیفه گوش داخلی تبدیل امواج صوتی به امواج الکتریکی و فرستادن آن برای پردازش و تفسیر به مغز و سیستم شنوایی مرکزی می باشد. بخش مرکزی شنوایی نیز مسئول تفسیر و کد گذاری، سازمان دهی و هماهنگی سیگنال های الکتریکی با سایر اعضای بدن برای پاسخ مناسب و پردازش این سیگنال ها در مغز می باشد. اختلال و مشکل در هر قسمت از سیستم شنوایی باعث کم شنوایی های مختلفی برای انسان می شود که علائم و درمان آن متفاوت می باشد.

 

انواع کم شنوایی

 

انواع کم شنوایی

- کم شنوایی حسی

بر اثر اختلال در عملکرد حلزون (گوش داخلی) و سلول های حساسه که مسئول تقویت و تبدیل امواج صوتی هستند ایجاد می شود. علت این اختلالات می تواند بر اثر بالا رفتن سن، عوامل ژنتیک، مادرزادی، بیماری ها و عفونت های ویروسی، استفاده از دارو های سمیت گوش (اتوتوکسیک) و ... ایجاد می شود.

- کم شنوایی انتقالی

اختلال در انتقال و تقویت صوت باعث کم شنوایی انتقالی می شود که بر اثر درگیری و مشکلات در گوش خارجی، میانی و پرده گوش میانی ایجاد می شود. معمولا عفونت های گوش میانی و خارجی، جرم گوش شدید، اسکلرو شدن، استخوان های گوش، نقایص ژنتیکی و مادرزادی، باعث می شود که عملکرد انتقال صوت در گوش مختل شود.

- کم شنوایی آمیخته

زمانی ایجاد می شود که هم گوش میانی و هم خارجی و هم حلزون گوش تواما دچار اختلال شده باشد.

- کم شنوایی عصبی (مرکزی)

همانطور که از نام آن پیداست بر اثر اختلال عملکرد عصب 8 و ساقه مغز و قشر مغز اتفاق می افتد. در این کم شنوایی معمولا بیمار مشکلات و معلولیت های دیگری نیز به همراه دارد.

 

میزان سودمندی سمعک ها در انواع کم شنوایی ها

کم شنوایی انتقالی> کم شنوایی آمیخته> کم شنوایی حسی>کم شنوایی عصبی به ترتیب می توان گفت افرادی که کم شنوایی دارند و افراد با کم شنوایی عصبی و حسی کمترین سودمندی از سمعک را دارا می باشند. با این حال توصیه می شود هر فردی با هر گونه کم شنوایی (غیر قابل درمان)، برای کم کردن عوارض کم شنوایی از سمعک استفاده کنند.

 

ساختمان سمعک ها

 

ساختمان سمعک ها

به طور کلی سمعک ها از 4 بخش اصلی که در همه آن ها مشترک می باشد تشکیل شده است.
1- میکروفون که مسئول جمع آوری صدا ها و تبدیل آن ها به امواج الکتریکی است.
2- آمپلی فایر تقویت صدای الکتریکی و پردازش بر روی آن.
3- رسیور تبدیل امواج الکتریکی به امواج صوتی و فرستادن آن به گوش.
4- پوسته سمعک که تمام قطعات سمعک داخل آن قرار می گیرد.

 

فواید استفاده از سمعک

- سمعک شنوایی شما را کامل نخواهد کرد، اما صدا ها را برای شما بلند تر و واضح تر می کند و از اثرات و عوارض کاهش شنوایی بر زندگی شما می کاهد.
- سمعک به شما کمک می کند که صدا های روزمره مانند زنگ تلفن و ... را به راحتی بشنوید.
- توانایی شنیدن و درک گفتار را بهبود می بخشد.
- باعث می شود هنگام صحبت کردن با مردم اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.
- به شما کمک می کند از گوش دادن به موسیقی و تلویزیون لذت بیشتری ببرید.

 

انواع سمعک ها از نظر اندازه

 

انواع سمعک های پشت گوشی

 

- سمعک های پشت گوشی

قطعات این سمعک ها داخل یک پوسته پلاستیکی در پشت گوش قرار می گیرد و از نظر اندازه و قدرت متفاوت می باشند. معمولا سمعک های پشت گوشی از طریق لوله و قالب به مجرای گوش متصل می شوند و جزو رایج ترین و پر فروش ترین سمعک ها بوده که بخاطر استحکام و ساده بودن در استفاده، قابل تجویز برای تمام سنین و کم شنوایی ها مقبولیت زیادی پیدا کرده است. سمعک های پشت گوشی از نظر اندازه به پنج دسته تقسیم می شوند.
- سمعک های پشت گوشی کوچک یا Micro BTE
- سمعک های پشت گوشی استاندارد یا BTE s,m
- سمعک های پشت گوشی پاور BTE P
- سمعک های پشت گوشی خیلی قوی BTE SP
- سمعک های پشت گوشی ماورا BTE up

 

سمعک های داخل گوشی

 

- سمعک های داخل گوشی

قطعات این سمعک ها به طور کامل داخل پوسته ساخته شده (از طریق قالب گیری یا پیش ساخته) در مجرای گوش مددجو قرار می گیرد. سمعک های داخل گوشی سایز ها و ابعاد مختلفی دارد که مناسب برای کم شنوایی های ملایم تا شدید می باشد. یکی از مزایای اصلی این سمعک ها کوچک بودن آن ها و کیفیت صدای خوب به دلیل نزدیک بودن به پرده گوش می باشد.
بعضی از سمعک های داخل گوشی بسیار کوچک ساخته می شوند به طوری که کاملا داخل گوش نامرئی به نظر می رسند. از معایب و نقاط ضعف این سمعک ها می توان به مصرف باطری بالا، محدودیت در استفاده (افراد کم شنوایی شدید و عمیق، کودکان و افراد خیلی مسن).
سمعک های داخلی از نظر اندازه به چهار دسته تقسیم می شوند
- سمعک های ITE که بزرگ بوده و داخل صدفه و مجرای گوش قرار می گیرد و کاملا دیده می شود. (in the ear)
- سمعک های ITC بسیار کوچک بوده و داخل کانال و مجرای گوش قرار داده می شوند و دید آن بسیار کم می باشد.
- سمعک های IIC (completly in the canal) پنهان بوده و معمولا در عمق مجرای گوش بین پیچ اول و دوم مجرای گوش کار گذاشته می شود. (Invisible in the canal)

 

سمعک های ric

 

- سمعک های پشت گوشی Ric (reciver in a canal)

به نوعی از سمعک های پشت گوشی گفته می شود که رسیور و بلند گوی آن در داخل مجرای گئش قرار داده شده و از طریق سیم ریزی به سمعک متصل می گردد. این جدایی رسیور از سمعک باعث کوچک تر شدن ابعاد سمعک شده و با توجه به نزدیک شدن رسیور به پرده گوش کیفیت صدا افزایش پیدا می کند. این سمعک ها برای کم شنوایی های ملایم تا شدید مناسب می باشد. در کودکان و بزرگسالان مسن با در نظر گرفتن شرایط برای آن ها تجویز می شود و مناسب برای همه افراد نمی باشد.

 

سمعک های جیبی

 

- سمعک های جیبی

قطعات و اجزا این سمعک ها در قاب بزرگی بر روی جیب و چسبیده به بدن قرار می گیرد و از طریق سیم رسیور و قالب به گوش وصل می شود. محل قرار گیری این سمعک ها، باعث می شود که صدای خش خش لباس، باعث آزار بیماران و مددجویان شود. این سمعک ها بسیار قوی بوده و ارزان قیمت، که برای افراد با کم شنوایی های متوسط تا عمیق مناسب می باشد. به خاطر بزرگ بودن باطری این سمعک ها، مصرف باطری آن ها کم تر از سمعک های دیگر بوده و برای افراد مسن که شنوایی و بینایی ضعیفی دارند، مناسب می باشد. از معایب دیگر این سمعک ها می توان به کیفیت پایین صدای آن، بزرگ بودن و نویز زیاد اشاره کرد.

 

سمعک های عینکی

 

- سمعک های عینکی

این سمعک ها برای افرادی مناسب است که مشکل شنوایی و بینایی تواما با هم دارند. قطعات و اجزا این سمعک ها بر روی دسته عینک ها طراحی شده است. از طریق یک سیم رابط و قالب به گوش مددجو وصل می شود. از معایب این سمعک ها به سنگین بودن دسته آن و محدود بودن انتخاب فریم ها و قیمت بالای آن می توان اشاره کرد.

 

سمعک های استخوانی

 

- سمعک های استخوانی

برای افرادی مناسب است که به دلیل مشکلات عفونی و مادرزادی گوش (بسته بودن مجرای گوش) نمی توانند از سمعک های مرسوم استفاده نمایند. شکل های مختلفی از این سمعک ها موجود می باشد که بعضی از آن ها تل دار و بعضی با عینک یا چسبی می باشد که بر روی استخوان جمجمه قرار می گیرد.

 

انواع سمعک ها از نظر تکنولوژی

 

انواع سمعک ها از نظر تکنولوژی

- سمعک های آنالوگ

سمعک هایی هستند که صدا را به صورت ساده و خطی تقویت می کنند و تغییرات خیلی زیادی در تنظیمات این سمعک ها نمی توان انجام داد. وضوح صدا در این سمعک ها پایین بود. معمولا مددجویان در استفاده از تلفن با این سمعک ها مشکل دارند.

- سمعک های دیجیتال

در این سمعک ها، امواج صوتی و الکتریکی علاوه ب تقویت درآمپلی فایر سمعک، امکان پردازش و تغییرات صدا (زیر و بمی) فراهم آمده است که این کار با استفاده از تجهیزات شنوایی و تنظیم سمعک انجام پذیر می باشد. در این سری سمعک ها از مدارات مختلف جهت شفافیت هر چه بیشتر صدا استفاده می شود.

- سمعک های هوشمند

به سمعک های دیجیتال پیشرفته گفته می شود که دارای عملکرد اتوماتیک هستند و با تغییرات محیط شنوایی، برنامه سمعک نیز تغییر می کند،دارای مدارات کنترل نویز محیط و میکروفون های پیشرفته یک سویه و چند سویه و برنامه های مدیریت وزوز و... می باشد.

- سمعک های هوشمند وایرلس

دارای امکانات جانبی و قابلیت شخصی سازی با امواج بی سیم برای وصل شدن به وسایل صوتی و تصویری و موبایل به صورت مستقیم که باعث افزایش کیفیت صدا و درک شنوایی می شود.

 

کم شنوایی دارم، چه سمعکی برای من مناسب است؟

انتخاب سمعک برای شما به عوامل زیر بستگی دارد:

- سن

در کودکان بهتر است از سمعک های پشت گوشی استفاده کنیم و در افراد میانسال معمولا می توان با توجه به مقدار کم شنوایی از انواع سمعک ها استفاده کرد و در افرادی که سنشان خیلی بالاست به علت پایین آمدن قدرت بینایی و لامسه و کند شدن حرکات بهتر است از سمعک های پشت گوشی برای این افراد استفاده کرد.

- میزان، شکل و نوع کم شنوایی

در افرادی که میزان کم شنوایی آن ها در حد شدید و عمیق باشد بهتر است از سمعک های پشت گوشی خیلی قوی استفاده نمایند و افرادی که کم شنوایی آن ها در حد ملایم تا متوسط و شدید باشد از سمعک های داخل گوشی و Ric می توانند استفاده نمایند. در افرادی که کم شنوایی آن ها بر اثر عفونت یا اسکلروزه شدن استخوانچه ها و پرده گوش باشد، سمعک های پشت گوشی با استخوانی مناسب است افرادی که در فرکانس های بالا مشکل شنوایی دارند بهتر است از سمعک های open استفاده نمایند و افرادی که شکل کم شنوایی آن ها صاف باشد سمعک های داخل گوشی نیز مناسب می باشد.

- بودجه و وضعیت اقتصادی

سمعک های پیشرفته به علت دارا بودن تکنولوژی بالا و مدارات مختلف برای بهینه سازی صدا و افزایش کیفیت آن، قیمت نسبتا بالایی دارند. هر چه قیمت سمعک ها بالا رود کیفیت صدا افزایش یافته و صدا بهتر و واضح تر به گوش افراد می رسد و در نتیجه درک شنوایی افزایش پیدا می کند.

 

مراحل تجویز سمعک

 

مراحل تجویز و تهیه سمعک

- انجام آزمایشات شنوایی سنجی

در این مرحله اگر احساس کم شنوایی دارید و دچار مشکلات ارتباطی شده اید، به کلینیک شنوایی سنجی مراجعه کنید و تست شنوایی انجام داده تا میزان، شکل و نوع کم شنوایی شما مشخص شود. در این مرحله معلوم می شود آیا شما نیاز به سمعک دارید یا خیر.

- مشاوره سمعک

در این مرحله با توجه به کم شنوایی، سن و شغل شما و نوع مشکلات ارتباطی که دارید به سمعک های مختلف با قیمت های متفاوت به شما پیشنهاد می شود و یک یا دو دستگاه دستگاه سمعک در این مرحله مشخص می گردد.

- قالبگیری

با قرار دادن پنبه اسفنجی کوچک داخل مجرای گوش بیمار (برای این که مواد قالب گیری به پرده گوش برخورد نکند) با استفاده از سرنگ قالبگیری، مواد قالب گیری در داخل مجرای گوش قرار داده می شود و بعد از سفت شدن از داخل گوش بیمار خارج می شود. از این قالب برای ساخت سمعک های داخل گوشی و یا قالب ثانویه سمعک های پشت گوشی استفاده می گردد.

- ساخت سمعک

با توجه به اندازه گیری و قالب، سمعک از روی آن ساخته می شود و بعد از تست های فنی برای تجویز به کلینیک فرستاده می شود.

- تجویز و فیتینگ سمعک

سمعک بر روی گوش یا داخل قرار داده می شود و با توجه به کم شنوایی، با استفاده از تجهیزات تنظیم سمعک، برای بیمار تنظیم می گردد و نحوه استفاده از سمعک به مددجو آموزش داده می شود.

 

نکاتی در مورد استفاده از سمعک

 

نکاتی در مورد استفاده از سمعک

- سمعک ها شنوایی انسان را به طور کامل بر نمیگرداند، بلکه به عنوان وسیله کمکی،شنوایی و ارتباط انسان ها را بهبود می بخشد. پس باید توقعاتمان از سمعک بر اساس واقعیت ها باشد.
- تلاش کنید هنگام استفاده از سمعک به غیر از شنوایی، از حواس دیگر خود مانند بینایی و لامسه برای درک هر چه بهتر صدا کمک بگیرید.
- با توجه به این که شما سال ها کم شنوا بوده اید و به این موضوع عادت کرده اید، تغییر وضعیت شنوایی در ابتدا برای شما مشکل می باشد و استفاده از سمعک شما را آزار می دهد. سعی کنید در ابتدا استفاده از سمعک به صورت محدود در طول روز و مکان های ساکت از آن استفاده نمایید و به مرور زمان ساعت استفاده از سمعک را افزایش دهید. پس از یک تا دو ماه به طور کامل در طول روز از آن بهره ببرید.
- افرادی که دچار کم شنوایی متوسط به بالا و از نوع حسی عصبی هستند باید در خانه تمرین درک کلمات تک سیلابی و چند سیلابی را انجام دهند. تکرار کلمات باعث می شود که کلمات در مغز بازیابی شوند و درک کلمات برای شما راحت تر شود.
- سمعک ها را به موقع نظافت کنید. هر روز آن ها را خشک کرده و دور از رطوبت و وسایل الکترونیکی قرار دهید.
- باطری سمعک ها را به موقع تعویض نماییم. از قرار دادن باطری های فرسوده و غیر استاندارد داخل سمعک خودداری کنیم.

 

برند های مختلف سمعک

در سمعک اشراق شعبه ورامین برند های مشهور و پر فروش موجود می باشد که در مورد آن ها توضیح می دهیم.

 

سمعک ویدکس

 

- شرکت ویدکس

تولید کننده انواع سمعک های ویدکس که دفتر اصلی شرکت در دانمارک قرار دارد. این شرکت انواع سمعک های پشت گوشی، داخل گوشی و Ric را با جدید ترین تکنولوژی ها به جامعه کم شنوایان ارائه کرده است. سمعک های ویدکس بسیار کوچک، با استایل زیبا و مقاوم بوده، مناسب برای همه کم شنوایی ها و سنین می باشد. این سمعک ها در تکنولوژی های مختلف دیجیتال، هوشمند و هوشمند وایرلس موجود بوده و در دنیا جزو پر فروش ترین سمعک ها می باشد. از مدل های مختلف این شرکت می توان به سمعک های menu، vital، mind، unique، evoke و beyond اشاره کرد.

 

سمعک زیمنس

 

- شرکت زیمنس (سیوانتوس)

تولید کننده انواع سمعک های زیمنس (سیگنیا، AM، رکستون و ادیوسرویس) که دفتر اصلی شرکت در سنگاپور می باشد. این سمعک ها جزو بهترین و معروف ترین برند ها بوده و در سرتاسر دنیا شناخته می باشد. از مزایای اصلی این سمعک ها می توان به تکنولوژی به روز آن ها، صدای خوب و شفاف و گارانتی معتبر خدمات پس از فروش خوب اشاره کرد. از معروف ترین شرکت های زیر مجموعه زیمنس یا سیوانتوس می توان به سمعک سیگنیا اشاره کرد که در انواع پشت گوشی، داخل گوشی و Ric موجود می باشند.مدل های مختلف سیگنیا In tuis، motion، Insio و pure که با تکنولوژی های مختلف (پرایمکس، ان ایکس و ایکس) و سطوح عملکردی (3، 5، 7) برای انواع کم شنوایی ها به بازار عرضه شده است.

 

سمعک فوناک

 

- شرکت فوناک

سازنده انواع سمعک های فوناک که اخیرا این شرکت از سوئیس به کانادا واگذار شده است و در زیر مجموعه شرکت های سونوا (فوناک و یونیترون) قرار گرفته است. سمعک های فوناک در انواع داخل گوشی، پشت گوشی و Ric موجود بوده و مناسب برای تمام سنین می باشد. از دیگر ویژگی های بارز سمعک فوناک می توان به استحکام، صدای شفاف، تکنولوژی به روز و مناسب برای نوزادان اشاره کرد. معروف ترین سمعک مناسب برای کودکان و نوزادان کم شنوا به عنوان سمعک های نایدا در این شرکت تولید شده است. از سمعک های دیگر این شرکت می توان به Audeo، Naida، Bolereo و Vitro با پلتفرم های مختلف (Q, M, B, V) در سطوح مختلف تکنولوژی (30، 50، 70، 90) اشاره نمود.

 

سمعک اتیکن

 

- شرکت اتیکن

از معروف ترین شرکت های سمعک و دارای قدمت، سمعک اتیکن ساخت دانمارک می باشد که مجموعه ای از محصولات را تولید و در اختیار افراد کم شنوا با تکنولوژی روز قرار می دهد. اخیرا مدیران این شرکت سهام برند های سونیک و برنافون را خریداری کرده و زیر مجموعه خود قرار داده اند. استایل زیبا و قیمت مناسب خدمت پس از فروش عالی از مزایای استفاده از این سمعک ها می باشد. از مدل های این سمعک ها می توان به سمعک های get، Ino، Inopro، Ria2، syia2، Opn، Dynamo که برای تمام سنین و انواع کم شنوایی کاربرد دارند، می توان اشاره کرد.

شرکت استارکی ( سمعک استارکی)

شرکت استارکی در سال 1967 توسط آقای بیل آستین در آمریکا تأسیس شد. در زمینه سمعک استارکی همیشه در حال رشد و پیشرفت بود و به صورت سالانه محصولات جدیدی را براساس نیازهای جدید و به روز کاربران سمعک ارائه می‌کند. به عنوان مثال اولین سمعک کانال، اولین سمعک Cic  . اولین سمعک Itc و اولین سمعک با قابلیت نانو تکنولوژی توسط این شرکت ساخته شده است. جالب است بدانید بر افراد شاخصی چون رونالدریگان، مادرتره‌زا و نلسون ماندلا از سمعک استارکی استفاده کرده‌اند.برند استارکی با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه تولید سمعک به دنبال فراهم کردن شنوایی بهتر برای همه افراد است و به این منظور از هیچ تلاشی دریغ نکرده است. و همواره به دنبال حل مشکلات افراد کم شنوا می‌باشد. از سمعکهای استارکی می‌توان به

پلتفرم های (2018) LivioAI

(2020)Livio edgeAl

Gensis Al (2024)(2022) اشاره کرد.

 

شرکت یونیترون

یونیترون یک شرکت تولید کننده شناخته شده و تحسین شده سمعک در سراسر جهان می‌باشد . این شرکت در سال 1964 در کانادا تأسیس شد و با جذب و آموزش افراد نخبه و مهندسان الکترونیک همواره در تلاش برای ارائه راه‌حل‌های شنیداری با کیفیت بالا درجهت رفع نیازهای افراد کم شنوا می‌باشد. با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد نیازهای جدید برای کاربران ، شرکت یونیترون همیشه با تحقیق و توسعه در جهت رفع و برآورده کردن این نیازها گام برمی‌دارد. شرکت یونیترون سمعکها با پلتفرمهای گوناگون و مختلفی را سالیانه به بازار معرفی کرده است.

پلتفرم های Tempus، discover، zirocon ، intent ، real ، blu ، vivante از جمله این تکنولوژی‌ها می‌باشد که در انواع سمعکهای پشت گوش ، داخل گوش و ریک برای کاربران کم شنوا موجود می‌باشد.

 

سمعک مناسب کودکان

 

سمعک مناسب کودکان

سمعک برای کودکان بسیار حیاتی و مهم می باشد. اگر کودک شما دچار کم شنوایی باشد، این کم شنوایی باید در سنین کمتر از 6 ماهگی تشخیص داده شود چون از 6 ماهگی تا 6 سالگی، دوران رشد مغز و گفتار و زبان کودک می باشد، حتما باید از سمعک استفاده نماید تا صدا را بشنود و یاد بگیرد که تکرار کند و مفاهیم با استفاده از کلاس های توانبخشی در او شکل بگیرد. از هر 1000 تولد حداقل 2 مورد دچار کم شنوایی می باشند که آزمایش های غربالگری بدو تولد به آن پی برده می شود و اقدامات توانبخشی و سمعک برای آن ها انجام می پذیرد. سمعک ها (بزرگسالان و اطفال) دارای میکروفون، آمپلی فایر و رسیور می باشند اما سمعک های مناسب اطفال ویژگی های دیگری نیز دارند که به آن ها می پردازیم:
- سمعک های کودکان معمولا با دوام تر از بزرگسالان ساخته می شود، چون کودکان به علت تحرک زیاد ممکن است زودتر سمعک را فرسوده کنند.
- سمعک های کودکان همیشه با سیستم های fm و سایر وسایل کمکی سازگاری دارند.
- درب باطری در سمعک های کودکان قفل می شود.
- در سمعک های کودکان از یک چراغ LED استفاده می شود که امکان بررسی سریع دستگاه را به والدین و معلم می دهد.
- در ساخت پوسته سمعک های کودکان از مواد حساسیت زا و یا مواد شیمیایی استفاده نمی کنند و دارای رنگ های متنوع برای جذب هر چه بیشتر کودکان می باشند.

 

انواع قالب های سمعک

 

ساخت انواع قالب ها

به طور کلی ما سه دسته قالب برای اهداف مختلف داریم:

- قالب ضد صوت، برای کاهش اصوات محیط و محافظت از شنوایی در برابر اصوات بلند
- قالب ضد آب، برای جلوگیری از ورود آب به داخل کانال و مجرای گوش، مناسب برای افرادی که دچار پارگی پرده گوش هستند و یا دچار عفونت های پی در پی گوش می شوند.
- قالب سمعک، به عنوان یک رابط بین سمعک و مجرای گوش برای انتقال صدا کاربرد دارد که در انواع مختلف نرم و سخت، ساخته می شود.

کلینیک تخصصی ارزیابی شنوایی و سمعک اشراق در ورامین آماده ارائه انواع خدمات شنوایی و سمعک به عزیزان کم شنوا می باشد .

 

 

آدرس: ورامین، خیابان شهید بهشتی، جنب صندوق قرض الحسنه حیدری ها، درمانگاه حیدری ها، طبقه دوم،  شنوایی سنجی

 

آدرس کلینیک ورامین

امتیاز دهید :
نظرات کاربران
ارسال نظر
user_name
امیری ۱۴ دی ۱۳۹۹
برندهای سمعک موجود در ورامین چیست؟
user
سمعک اشراق ۱۴ دی ۱۳۹۹
انواع برندهای مختلف از قبیل سمعک ویدکس، سمعک زیمنس، سمعک فوناک، سمعک اتیکن، سمعک یونیترون و سمعک سونیک در مدل های مختلف موجود می باشد. تمامی مراحل از انجام تست های شنوایی تا تجویز و قالب گیری سمعک در کلینیک سمعک اشراق در ورامین انجام می شود.