سمعک شهریار
۱۹ خرداد ۱۴۰۳

 اهالی محترم شهریار، باغستان، ملارد، محمدشهر، صفاشهر، شهرقدس، اندیشه، کلینیک ارزیابی شنوایی و سمعک اشراق واقع در شهریار، میدان فرمانداری، خیابان هفده شهریور نبش کوچه غنچه بیمارستان تندیس نورسینا آماده خدمت رسانی در زمینه خدمات تخصصی شنوایی و سمعک می باشد. خدمات تخصصی ما که توسط فارغ التحصیلان برتر رشته شنوایی سنجی ارائه می شود شامل موارد ذیل می باشد.


ـ انجام آزمایش های ادیومتری تون خالص و گفتار
ـ آزمایش تمپانومتری کودکان
ـ انجام آزمایش شنوایی کودکان(شنوایی سنجی کودکان)
ـ انجام آزمایش های غربالگری شنوایی نوزادان (OAE)
ـ ساخت انواع قالب های ضد صوت و ضد آب
ـ مشاوره و تجویز سمعک های روز دنیا
ـ ساخت انواع قالب سمعک، نرم و سخت
ـ تجویز انواع سمعک داخل گوش و پشت گوش
ـ ارزیابی و وزوز گوش
ـ تعمیرات انواع سمعک ها
ـ تنظیم انواع سمعک ها
ـ تنظیم به روزرسانی سمعک ها به صورت دوره ایی بعداز تجویز

کمترین قیمت سمعک نسبت به رقبا

مطالعه بیشتر:نحوه ارزیابی شنوایی در کلینیک سمعک اشراق

 


انجام آزمایش ادیومتری تون خالص و گفتار  این آزمایش برای بررسی آستانه شنوایی افراد کاربر دارد.

در این تست میزان کم شنوایی افراد مورد ارزیابی قرار می گیرد و نوع، میزان و شکل کم شنوایی افراد بر روی برگه آزمایش شنوایی ثبت می شود که به ادیوگرام گفته می شود. اگر فرد چار کاهش شنوایی باشد با توجه به نتایج آزمایش، نحوه درمان یا توان بخشی توسط ادیولوژیست و پزشک متخصص برای فرد کم شنوا به اجرا در می آید. در این تست ابتدا مراجعه کننده درون اتاقک ضد صدا، بر روی صندلی می نشیند بعد از توضیح دادن نحوه آزمایش توسط متخصص شنوایی، هدفون ها بر روی گوش قرار داده می شود و از فرد خواسته می شود هنگامی که صدای بوق یا سوت را می شنود با دست یا فشار دادن دکمه به ما اطلاع دهد حتی اگر صدا بسیار ریز و کوچک باشد. بعد از انجام آزمایش شنوایی که در حدود 10 دقیقه زمان بر می باشد آزمون شنوایی گفتار انجام می گیرد. از طریق میکروفون کلمات دوسیلابی برای فرد گفته می شود و او باید این کلمات را تکرار کند. کم ترین شدنی که یک فرد می تواند یک کلمه دوسیلابی را تکرار کند. آستانه شنوایی درک گفتار یا SRT گفته می شود. بعد از انجام SRT، تست درک کلمات تک سیلابی در بالای آستانه شنوایی گفتار، که سطح راحتی شنوایی است انجام می گردد و در این تست 25 کلمه تک سیلابی ارائه می گردد که هر کدام 4 امتیاز دارد و تعداد کلمات صحیح گفته شده و به صورت درصد بیان می شود به آن امتیاز تشخیص و تمایز کلمات تک سیلابی یا SDS گفته می شود که بیش آگهی خوبی در مورد میزان سودمند بودن استفاده از سمعک به ما می دهد.

 


ـ انجام آزمون تمپانومتری:

این تست برای بررسی سلامت سیستم گوش میانی و پرده کاربرد دارد. بعضی از اختلالات گوش میانی و پرده گوش، که با استناد از معاینات بالینی توسط پزشک قابل رؤیت نمی باشد با استناد از این تست، این اختلالات مشخص می شود. این تست ساده و سریع انجام می شود و ارزش تشخیص بالینی زیادی دارد.

بیشتر بدانید: تمپانومتری چیست؟


ـ انجام آزمون AABR,OAE برای نوزادان و کودکان

 تشخیص زودهنگام کم شنوایی در نوزادان و کودکان بسیار مهم می باشد . تا قبل از 6 ماهگی و قبل از مرحله زبان آموزی، تشخیص به موقع مشکلات شنوایی کودک باعث می شود اقدامات توان بخشی و پیشگیری را انجام داده و رشد گفتار و زبان کودک کم تر به تاخیر بیافتد، از قسمتهایی که به صورت غربال گری انجام می شود می توان به OAE و AABR اشاره کرد.
نتایج این تستها به ما نشان می دهد که آیا کودک من مشکل شنوایی دارد یا خیر که به صورت قبول یا رد گزارش می شود. این تست ها در مرحله بدو تولد، 1 ماهگی و 6 ماهگی انجام می گردد و در صورت مشکوک شدن به مشکل کم شنوایی از تستهای SSR و ABR برای تشخیص حدود میزان کم شنوایی استفاده می نماییم.

 

تجویز انواع سمعکها در کلینیک اشراق در شهریار:

بعد از انجام آزمایش های شنوایی و تشخیص کم شنوایی، اگر شرایط مریض به گونه ایی باشد که مشکل ارتباطی داشته باشد و این مشکل با دارو و درمان رفع نشود تجویز سمعک پیشنهاد می گردد. در کلنیک ما در شهریار انواع برندهای سمعک از نظر تکنولوژی و اندازه های مختلف موجود می باشد که توسط بهترین شنوایی و سمعک برای مددجویان گرامی تجویز می گردد.


انواع سمعکها از نظر شکل و اندازه:

سمعک های داخل گوش.

بسیار کوچک بوده و قطعات سمعک که شامل رسیور، آمپلی فایر و میکروفون می باشد در داخل پوسته ایی که از روی قالب گوش مددجو ساخته شده قرار می گیرد و در دا خل گوش کار گذاشته می شود. از نظر اندازه سمعکهای داخل گوش به چهار دسته تقسیم بندی می شود.


ITE یا In The Ear: سمعک های با سایز متوسط که در کانال مجرای گوش قرار می گیرند.
CIC یا Compeletly in the Canal: سمعک های با سایز کوچک که در داخل مجرای گوش قرار می گیرند و تا حدودی نامرئی می باشند.
In Visible in the IIC: سمعک های با سایز بسیار کوچک وکاملاً نامرئی که بین پیچ اول و دوم مجرای گوش کار گذاشته می شود.


مزایا: کوچک و نامرئی، کیفیت مطلوب صدا.
معایب: نیاز به سرویس دوره ایی. مصرف بالایی باطری.
محدودیت ها: مناسب برای افراد مُسن و کودکان نمی باشد. مناسب برای کم شنوایی های شدید و عمیق نمی باشد.
سمعک داخل گوش مناسب برای افرادی که دچار عفونت به گوش هستند نمی باشد. اندازه سمعک بستگی به حجم مجرای گوش دارد.


ـ سمعکهای پشت گوشی:

این مدل از سمعک ها جزء پرفروش ترین سمعک ها می باشد. که برای همه سنین و هر نوع کم شنوایی مناسب می باشد. قطعات این سمعک در درون پوسته ای در پشت گوش قرار می گیرد و از طریق یک رابط (لوله و قاب) به مجرای گوش وصل می گردد. سمعک های پشت گوشی در اندازه های مختلف موجود می باشند و هر چه اندازه سمعک بزرگ تر باشد قدرت آن بیش تر بوده و به خاطر بزرگ بودن باطری، مصرف باطری آن کم تر می باشد.

به طور کلی دو مدل سمعک پشت گوشی از نظر قرارگیری رسیور موجود می‌باشد:

- سمعک‌های استاندارد که رسیور در داخل پوسته سمعک پشت گوشی قرار می‌گیرد.

- سمعک‌های رسیور داخل گوش یا Ric که رسیور آن از طریق سیم نازکی در داخل مجرای گوش قرار می‌گیرد.

- سمعک‌های استاندارد

 

 

انواع سمعک‌های پشت گوشی از نظر اندازه

  • سمعک‌های پشت گوشی کوچک یا Micro BTE
  • سمعک‌های پشت گوشی استاندارد یا BTE- M
  • سمعک‌های پشت گوشی قوی یا BTE-P
  • سمعک‌های پشت گوشی خیلی قوی BTE-SP

 

مزایای سمعک های پشت گوشی

مصرف باتری کم دارای امکانات مثل ولوم و دکمه تغییر برنامه، تله کویل و ... استفاده ساده و راحت- خرابی کمتر و نیاز به سرویس کمتر.

معایب سمعک های پشت گوشی

دید و معلوم بودن این سمعک‌ها. کیفیت پایین‌تر صدا نسبت به سمعک‌های داخل گوشی- اثر نویز باد.

 

سمعک‌های پشت گوشی ریک Ric

رسیور این مدل سمعک‌ها جدا از سمعک داخل مجرای گوش قرار می گیرد و این باعث کوچکتر شدن سمعک و کیفیت بهتر صدای سمعک‌ها می‌شود. از معایب آن به خراب شدن زودتر سمعک‌ها و رسیور و محدودیت استفاده در افرادی که دچار عفونت گوش هستند و سن بالایی دارند می‌توان اشاره کرد.

 

سمعک‌های جیبی

این سمعک‌ها بزرگ بوده و مناسب برای کم شنوایی‌های تقویت می‌باشند. رسیور این سمعک‌ها از طریق سیم بلندی به قاب سمعک و از طریق قالب گوش به مجرای گوش متصل می‌شود. باطری این سمعک‌ها معمولاً از نوع قلمی بوده و مصرف باطری پایین می‌باشد.

به خاطر راحتی در استفاده سمعک جیبی مناسب برای افراد مسن بوده و دارای امکانات ولوم و دکمه تغییر برنامه می‌باشد. از معایب این سمعک‌ها می توان به کیفیت پایین صدا و بزرگ بودن آن اشاره کرد.

 

 سمعک‌های عینکی

این سمعک‌ها برای افرادی که مشکلات بینایی و شنوایی توأماً با هم دارند مناسب می‌باشد. سمعک در این مدل‌ها در دسته عینک قرار می‌گیرد و از طریق یک رابط به داخل گوش وصل می‌گردد. وجود سمعک‌ها باعث قطوری دسته عینک‌ها و سنگین شدن آن می‌شود. این مدل از سمعک‌ها به صورت تک گوشی و دو گوشی تجویز می‌گردند و به صورت شارژی و باطری خور به بازار عرضه می‌گردند.

 

 سمعک‌های استخوانی

این سمعک‌ها برای افرادی که دچار عفونت‌های ترشحی گوش هستند و یا افرادی که دچار آلرژی مجرا و لاله گوش می‌باشند و از سمعک‌های

مرسوم نمی‌توانند استفاده کنند، مناسب می‌باشد. سمعک‌های استخوانی صدا را از طریق استخوان و جمجمه به گوش داخلی و حلزون گوش می‌رسانند و به‌صورت جیبی، استخوانی، تلی استخوانی، چسبی استخوانی و عینکی استخوانی موجود می‌باشد. به دلیل تکنولوژی خاص این سمعک‌ها قیمت این سمعک‌ها بالاست.

 

قیمت سمعک

قیمت سمعک‌ها متنوع می‌باشد. بستگی به تکنولوژی سمعک‌ها و سال ساخت آن از ۵ میلیون تومان تا ۲۰ میلیون تومان متغیر می‌باشد. هرچه تکنولوژی بالاتر باشد قیمت آن نیز بالاتر است. اندازه و شکل سمعک در تعیین قیمت آن هیچگونه تاثیری ندارد.برای کسب اطلاعات بیشتر از پیج قیمت سمعک دیدن فرمائید.

 

 تقسیم‌بندی سمعک‌ها از نظر تکنولوژی

  • سمعک‌های آنالوگ
  • سمعک‌های دیجیتال
  • سمعک‌های دیجیتال پیشرفته یا هوشمند

سمعک‌های آنالوگ صدا به صورت ساده  شدید و عمیق کرده و قابلیت تنظیمی بالایی ندارند، اما سمعک‌های دیجیتال و هوشمند دارای ... بیشتری بوده و قابلیت تنظیم صدا متناسب با کم شنوایی فرد را دارد. سمعک‌های هوشمند قابلیت کنترل اصوات محیط و کاهش نویز محیط را دارا می‌باشند و صدا را شفاف‌تر به گوش مددجو می‌رساند.

 سمعک‌های هوشمند از نظر تکنولوژی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • هوشمند پایه
  • هوشمند متوسط
  • هوشمند پیشرفته و ممتاز

هرچه عملکرد سمعک بالاتر و دارای قدرت پردازش صدای بیشتری باشد کیفیت صدایی که به گوش مددجو می رسد بیشتر و بهتر خواهد بود.

 

جدیدترین سمعک‌های ۲۰۲۲ و۲۰۲3

سمعک داخل گوشی Insio Ax

سمعک داخل گوشی Insio Ax قابل شارژ زیمنس اولین سمعک داخل گوشی قابل شارژ با پلتفرم Ax دارای باطری یون، لیتیوم و شارژ بی‌سیم که با ۳ ساعت شارژ ۱۲ تا ۱۶ ساعت سمعک کار می‌کند و قابلیت وصل شدن به گوشی‌های اندروید و آیفون را داراست. این سمعک از نوع پیش ساخته و آماده می‌باشد که به صورت ITC (سمعک کانال) تجویز می‌شود. این سمعک در سطح عملکرد و تکنولوژی (7, 5, 3) Ax موجود می‌باشد.

مزایا

 قابل شارژ ،قابلیت وصل شدن به آیفون و اندروید داخل گوشی هوشمند و به دلیل آماده بودن سریع تجویز می‌شود.

معایب

فقط مناسب برای کم شنوایی ملایم و متوسط است با توجه به اندازه آن برای هر گوشی مناسب نیست، قیمت آن بالا می‌باشد، قابل دید می‌باشد، خدمات پس از فروش آن ضعیف می‌باشد.

 

- سمعک‌های شبیه هندزفری زیمنس (سیگنیا) Active pro Ax

 مناسب برای کم شنوایی ملایم تا متوسط، قابلیت شارژ، تقویت گفتار، دارای تکنولوژی پیشرفته Ax، استفاده ساده و راحت، قابلیت وصل شدن به گوشی‌های اندروید و آیفون، دارای تکنولوژی تشخیص خودکار موقعیت‌ها.

 

-  سمعک استایلتتو Ax زیمنس Styletto Ax

 هوشمند با پلتفرم پیشرفته Ax، بسیار کوچک و باریک، صدای درخشان و صاف، قابلیت شارژ بی‌سیم، دارای تکنولوژی پردازش صدای کاربر، قابلیت وصل شدن به اندروید و آیفون، قابلیت تنظیم با اپلیکیشن‌های موبایل.

 

سمعک 2024 Oticon intent

مدل پشت گوشی Ric

تکنولوژی: هوشمند وایرلس

سطح تکنولوژی: ممتاز پیشرفته

سطح عملکرد: intent 1,intent 2, intent 3

پلتفرم پردازشی: پلتفرم Sirius

مناسب: برای 7 سال به بالا

امکانات جانبی: قابلیت  وصل شدن به آیفون، تلویزیون های هوشمند و دارای اپلیکیشن های تنظیمی موبایل

 

سمعک 2023 Oticon real

مدل پشت گوشی Ric

تکنولوژی: هوشمند وایرلس

سطح تکنولوژی: ممتاز پیشرفته

سطح عملکرد: real 1,real 2, real 3

پلتفرم پردازشی: پلاریس و DNN و R

مناسب: برای 7 سال به بالا

امکانات جانبی: قابلیت  وصل شدن به آیفون، تلویزیون های هوشمند و دارای اپلیکیشن های تنظیمی موبایل

 

سمعک 2022 Oticon more

مدل پشت گوشی Ric

تکنولوژی: هوشمند وایرلس

سطح تکنولوژی: ممتاز پیشرفته

سطح عملکرد: More1,More2, More3

پلتفرم پردازشی: پلاریس و DNN

مناسب: برای 7 سال به بالا

امکانات جانبی: قابلیت  وصل شدن به آیفون، تلویزیون های هوشمند و دارای اپلیکیشن های تنظیمی موبایل

 

oticon one2023

سمعک own. Oticon

سال ساخت: 2022

مدل: داخل گوشی

تکنولوژی: هوشمند وایرلس

سطح تکنولوژی: ممتاز پیشرفته

پلتفرم پردازش: پلاریس و DNN دارای شبکه عصبی پردازش

اندازه: بسیار کوچک و کاملاً نامرئی

قابلیت وصل شدن به آیفون

 

oticon zircon

سمعک oticon Zircon

مدل: ریک- پشت گوشی  

سال ساخت: 2022

تکنولوژی: هوشمند وایرلس، پیشرفت و ممتاز

پلنفرم پردازش: پلاریس

سطح عملکردی: Zircon1,Zircon2

قابلیت: وصل شدن به گوشی های اندروید جدید و آیفون

مناسب: برای کم شنوایی ملایم تا شدید

تغذیه انرژی: باطری و شارژی

ویژگی خاص: تقویت صدا در زوایای 360 درجه و کاهش نویز محیط

ساخته شده بر پایه brain hearing یا شنوایی مغز سمعک های فوناک پارادایز

 

سمعک فوناک 2023 Phonak paradise

مدل: داخل گوشی- پشت گوشی Ric

سال ساخت: 2021

پلتفرم پردازش: پارادایز

سطح عملکردی: (30,50,70,90)

سطح تکنولوژی: هوشمند پایه تا هوشمند ممتاز و پیشرفته

قابلیت اتصال: به گوشی های اندروید و آیفون

ویژگی خاص: قابلیت حذف پویای نویز و حس گرهای قوی برای تقویت گفتار

نوع باطری: یک بار مصرف شارژی

مناسب: برای کم شنوایی های ملایم تا عمیق

 

سمعک فوناک 2023 Audeo Lumity

مدل: پشت گوشی ریک

پلنفرم پردازشی لومیتی Lumity

ویژگی لومیتی: افزایش درک گفتار و تقویت گفتار در حضور نویز با استفاده از اسکن محیط و تکنولوژی Auto Senseos و استفاده از تکنولوژی Streo Zoom برای تقویت گفتار

تقویت گفتار در زوایای مختلف (پشت و جلو و پهلو) و فوکوس اضافه برای تقویت گفتار

سطوح عملکردی: (Lumity (50,70,90

ویژگی خاص: دارای حسگرهای سنجش گفتار

قابلیت شارژ- اتصال مستقیم به گوشی های آیفون و اندروید- قابلیت تنظیم با اپلیکیشن های موبایل (my phonak)- ضد آب- ضد عرق- مناسب برای کم شنوایی های ضعیف تا عمیق

 

rexton bicore.

سمعک های رکستون 2022  فناوری Bicore

جدیدترین پلتفرم پردازشی شرکت رکستون آلمان که براساس تقویت گفتار و پردازش طبیعی صدای اطراف که هنگام شنیدن در مکان های شلوغ هم صدای اصلی و هم نویز، به صورت طبیعی به گوشی کاربر برسد و کاربر در هنگام مکالمه از صداهای محیطی مثل زنگ تلفن و یا موسیقی به صورت طبیعی تر برخورد می شود. و به صورت خلاصه می توان گفت این پلتفرم دارای یک پردازش و فوکوس اضافی می باشد. سمعک های دارای این فناوری به صورت باطری خور و شارژی موجود می باشند و در انواع پشت گوشی Ric، داخل گوشی شارژی پیش ساخته و مدل اسلیم ریک (مدل باریک) موجود می باشد. سمعک های این پلتفرم، قابلیت اتصال به               گوشی های آیفون و اندروید را داراست و دارای اپلیکیشن های تنظیمی و جهت یابی صدا می باشد.

 

سمعک های برنافون 2022

 alpha

سمعک آلفا (Alpha)

جدیدترین تکنولوژی شرکت برنافون با فناوری هیبرید (Hybrid) مشابه خودروی هیبریدی که دو فناوری برجسته را به صورت همزمان ارائه می کند. این فناوری بر بهبود درک گفتار و راحتی گوشی دادن تمرکز دارد. سمعک های آلفا بهترین صدا را با کمترین نویز ارائه می کند. مدل این نوع سمعک از نوع ریک بوده و مناسب برای کم شنوایی ملایم تا شدید می بایست این مدل سمعک چند سطح عملکردی دارد که از آلفا 1 تا آلفا 9 موجود می باشد. (آلفا 1، 3، 5 ، 7، 9)

- تکنولوژی پایه آن آلفا یک تکنولوژی ممتاز آن آلفا 9 نام دارد. این مدل سمعک مستقیم به گوشی های اندروید و آیفون وصل می شود. و با اپلیکیشن های موبایلی قابل تنظیم می باشند.

 

امتیاز دهید :
نظرات کاربران
ارسال نظر