
آنچه در این صفحه میخوانید:
- جدیدترین تکنولوژی سمعک سمعک هوشمند
- سمعک هوشمند چیست؟ معرفی ویژگی ها و عملکرد این سمعک های پیشرفته
- مهم ترین ویژگی های سمعک هوشمند
- چرا سمعک هوشمند بهترین انتخاب برای کم شنوایان است؟
- آیا سمعک هوشمند برای همه انواع کم شنوایی مناسب است؟
- ویژگی های کلیدی سمعک هوشمند
- روند تکامل سمعک های هوشمند تا امروز
- آینده سمعک های هوشمند
- آیا این سمعک ها دارای قیمت بالایی می باشند؟ حدود قیمت این سمعک ها چه قدر است؟
- انواع سمعک های هوشمند از نظر تکنولوژی
- اندازه سمعک ها و ارتباط آن با هوشمندی
- معرفی جدیدترین و هوشمندترین سمعک ها
- شرکت اتیکن
- سمعک opns
- سمعک هوشمند ریل اتیکن Oticon real Oticon
- سمعک هوشمند مور اتیکن Oticon More
- شرکت برنافن
- سمعک هوشمند آلفا برنافون Alpha Berna Fon
- سمعک Zerena
- شرکت زیمنس سیگنیا
- سمعک هوشمند سیگنیا زیمنس سابق با پلتفرم AX
- سمعک های با پلتفرمx Pur Motion Insio hellip
- شرکت فوناک
- سمعک هوشمند فوناک لومیتی Phonak Lumity
- سمعک های با پلتفرم Marvel Audeo Bolero Naida
- سمعک هوشمند ویدکس مومنت Widex Moment
- سمعکEvoke
- شرکت رکستون
- سمعک رکستون بای کور rexton bi core
- سمعک رکستون با پلتفرم My core Steller Stelling Mosaic


جدیدترین تکنولوژی سمعک : سمعک هوشمند
سمعک های هوشمند از اوایل دهه ۲۰۱۰ با ترکیب فناوری دیجیتال و هوش مصنوعی وارد بازار شدند و تحولی در دنیای کمک شنوایی ایجاد کردند.
بسیاری از افراد کم شنوا و وابستگان آن ها سوال می کنند که سمعک هوشمند چیست چه فرقی با سمعک های معمولی و دیجیتال دارد – آیا سمعک هوشمند برای بیمارها مفید است؟ سمعک هوشمند چه مزایایی دارد و چه می کند؟ قیمت این سمعک ها چه قدر است؟ و ... در متن ذیل می خواهیم به این سوال ها پاسخ دهیم.
سمعک هوشمند چیست؟ معرفی ویژگی ها و عملکرد این سمعک های پیشرفته
سمعک هوشمند، یکی از پیشرفته ترین انواع سمعک هاست که با ترکیب فناوری دیجیتال، مدارات اتوماتیک و قابلیت اتصال بی سیم، تجربه ای کاملاً شخصی سازی شده از شنوایی را برای کاربران فراهم می کند. این سمعک ها به صورت خودکار محیط شنوایی را شناسایی کرده و با تنظیم خودکار صدا، به بهبود درک گفتار در شرایط مختلف کمک می کنند.
مهم ترین ویژگی های سمعک هوشمند:
-
تقویت صداهای هدف و کاهش نویزهای محیطی
-
قابلیت شناسایی خودکار محیط هایی مانند خانه، رستوران یا خودرو
-
اتصال بی سیم به موبایل، تلویزیون و سایر دستگاه های هوشمند از طریق بلوتوث
-
قابل تنظیم و برنامه ریزی توسط متخصص شنوایی شناسی
-
افزایش وضوح گفتار و کاهش خستگی شنیداری در طول روز
-
پردازش دیجیتال و استفاده از میکروفون های پیشرفته برای کاهش اعوجاج صدا
-
تقویت غیرخطی صداها: افزایش صداهای آرام و کاهش صداهای بلند و آزاردهنده
این ویژگی ها باعث شده اند سمعک های هوشمند نه تنها در شنوایی بهتر، بلکه در راحتی، تعاملات روزمره و کاهش تلاش شنیداری نقش مهمی ایفا کنند.
چرا سمعک هوشمند بهترین انتخاب برای کم شنوایان است؟
هر فردی که دچار کم شنوایی حسی عصبی می شود به علت آسیب دیدن سلول های مویی داخلی و خارجی حلزون، درک صدا در حضور نویز و سر و صدا سخت و مشکل می شود به دلیل این که عملکرد تفکیکی شنوایی (جدا کردن صدا از نویز) مختل می شود بنابراین سمعک های هوشمند به این افراد کمک می کند که با کاهش نویز محیط و تقویت سیگنال های گفتاری درک بهتری از صدا داشته باشد. هم چنین اکثر این سمعک ها با داشتن بلوتوث و سیستم بی سیم، قادر هستند که با وسایل دیگر هوشمند مثل موبایل، تلفن و... ارتباط برقرار کرده و صدا را مستقیم بدون اعوجاج به گوش فرد کم شنوا برساند و لذت هرچه بیش تر صدا را داشته باشد.
آیا سمعک هوشمند برای همه انواع کم شنوایی مناسب است؟
باید گفت بله. هر فردی با کم شنوایی، می تواند از این سمعک ها استفاده نماید البته این نکته را باید گفت که افرادی که قبلاً سمعک دیجیتال و یا آنالوگ داشته اند به علت عادت کردن مغز به تقویت خطی صداها، پذیرش و تطبیق با سمعک های جدید برای این افراد مشکل و سخت می باشد.
ویژگی های کلیدی سمعک هوشمند
- هدف دار بودن تقویت صدا و هوشمندی
- قابلیت تطبیق و سازگاری با محیط های مختلف شنیداری مثل رستوران و ...
- قابلیت اتصال به گوشی ها و وسایل هوشمند
- خودکار بودن و عدم نیاز به تنظیمات دستی توسط کاربر
- کنترل از راه دور توسط کاربر با استفاده از موبایل و ...
- کنترل کننده نویز و صداهای اضافی
روند تکامل سمعک های هوشمند تا امروز
- تقویت غیرخطی صدا: افزایش صدای آرام و کاهش صداهای بلند به صورت متناسب
- پردازش دیجیتال: بهبود انعطاف پذیری و قابلیت برنامه ریزی
- فناوری بی سیم و بلوتوث: ارتباط بین سمعک ها و با وسایل هوشمند
- یادگیری ماشینی (Machine Learning): تنظیم خودکار بر اساس عادات کاربر و محیط
آینده سمعک های هوشمند
آینده سمعک های هوشمند به کارگیری یادگیری ماشینی (Machine learning) و شخصی سازی (به کار گرفتن امواج وایرلس و اینترنت برای وصل شدن به وسایل هوشمند) می باشد. در یادگیری ماشینی، با یادگیری از عادات و اهداف شنوایی کاربرد در موقعیت های خاص گوش دادن در محیط های پر سر و صدا به این افراد کمک می کند که به این اهداف و ترجیحات شنوایی دست پیدا کنند یعنی آن چه که فرد می خواهد در این محیط ها بشنود با تغییر تنظیم سمعک (براساس داده ها و الگوهای محیط) در اختیار کاربر قرار می دهد. کاربران سمعک با توانایی یادگیری دستگاه ها از بهبود شنوایی و ارتباط در شرایط دشوار گوش دادن خبر می دهند. یادگیری ماشینی راه آینده است و به شما کمک می کند تا بهتر بشنوید و شاید بهتر زندگی کنید.
آیا این سمعک ها دارای قیمت بالایی می باشند؟ حدود قیمت این سمعک ها چه قدر است؟
با توجه به تکنولوژی خوب و پیشرفته و مدارات زیادی که در آن ها به کار رفته و با وجود سیستم های وایرلس (بلوتوث) در آن ها، قیمت آن ها مناسب می باشد. سمعک های هوشمند معمولی تا پیشرفته وایرلس، بین 2 میلیون تا 18 میلیون می باشد. برای اطلاع دقیق از قیمت سمعک های زیمنس و دیگر برند ها می توانید به صفحه قیمت سمعک مراجعه کنید.
انواع سمعک های هوشمند از نظر تکنولوژی
سمعک های هوشمند اولیه
این سمعک ها معمولاً از نوع دیجیتال پیشرفته و دارای کانال ها و باندهای فرکانسی و پردازشی محدود و سرعت پردازشی متوسط و معمولاً وایرلس نمی باشد این سمعک ها تا حدی می توانند صدای محیط را کنترل کرده و دارای مدارات ضد فیدبک و کنترل نویز اولیه می باشد. تنظیمات بر روی این سمعک ها تا حدی محدود می باشد.
سمعک های هوشمند پیشرفته
این سمعک ها معمولاً وایرلس بوده و دارای کانال های و باندهای فرکانسی گسترده تری بوده و سرعت پردازش آن ها در حد خوبی می باشد. پلتفرم های پردازشی در این سمعک ها نسبتاً جدید بوده و دارای مدارات ضد فیدبک و کنترل نویز قوی می باشند. معمولاً تکنولوژی های میکروفون های هوشمند و مدیریت وزوز و کنترل نویز بار در این سمعک ها به کار رفته است.
سمعک های هوشمند ممتاز وایرلس
این سمعک ها وایرلس بوده و دارای سیستم های ارتباطی خیلی قوی با وسایل هوشمند و گوشی های موبایل (اندروئید و IOS) می باشند این سمعک ها دارای کانال ها و باندهای فرکانسی و پردازشی بالایی می باشند و از پلتفرم های پردازشی خیلی سریع و جدیدترین آن ها برخوردار می باشند این گروه از سمعک ها دارای میکروفون های هوشمند چند کاناله، مدارات ضد فیدبک خیلی قوی مدیریت وزوز گوش پیشرفته، و استفاده از تکنولوژی جدید یادگیری ماشینی (Machin learning)، این سمعک ها دائماً در حال به روز شدن و مطابق با پیشرفت های هوش مصنوعی، می باشند.
اندازه سمعک ها و ارتباط آن با هوشمندی
برخلاف تصور عموم، ارتباط مستقیم بین اندازه سمعک ها و هوشمندی سمعک وجود ندارد. یعنی سمعک هوشمند پیشرفته ممکن است پشت گوشی باشد یا Ric و یا داخل گوشی و نامرئی. پس یک سمعک پشت گوشی بزرگ ممکن است هوشمند وایرلس پیشرفته و ممتاز باشد و در مقابل یک سمعک نامرئی ممکن است آنالوگ و معمولی باشد. پس تکنولوژی بالا یا پایین سمعک ها، ارتباطی با اندازه آن ها ندارد.
معرفی جدیدترین و هوشمندترین سمعک ها
شرکت اتیکن
سمعک opns
هوشمند وایرلس، قابل شارژ، قابلیت وصل شدن به اینترنت و وسایل هوشمند، دارای مدارات ضد فیدبک قوی، از نوع Ric، تجزیه درک صدای 360˚، دارای مدارات ضد فیدبک خیلی قوی، و ایجاد شنوایی طبیعی در شرایط پر سر و صدا.
سمعک هوشمند ریل اتیکن Oticon real Oticon
جدیدترین محصول شرکت اتیکن، هوشمند وایرلس، قابلیت وصل شدن به گوشی های اندروید و آیفون، دارای پلتفرم پردازشی سریع پولاریس آر (Polaris R) ، دارای تکنولوژی تقویت گفتار در محیط های پیچیده دارای اسکن و شناسایی دقیق محیط شنوایی، استفاده از DNN یا شبکه عصبی عمیق در مورد سمعک برای تجزیه و تحلیل محیط شنوایی، استفاده از الگوی شنوایی مغز یا Brain hearing برای حمایت از مغز در جهت جلوگیری از خستگی شنوایی در طول روز، دارای تثبیت کننده صدای باد و صدای دست و ضدآب و ضدعروق از دیگر ویژگی های این سمعک می باشد.
سمعک هوشمند مور اتیکن Oticon More
در انواع پشت گوش، و پشت گوش ریک، هوشمند وایرلس در سطوح عملکردی (1،2،3) و دارای بلوتوث برای ارتباط با وسایل صوتی و تصویری هوشمند و وسایل جانبی سمعک، قابلیت وصل شدن به گوشی های اندروید و آیفون و قابلیت استفاده از اپلیکیشن Oticon On دارای مدارات ضد فیدبک قوی، درارای مدارات تقویت گفتار و کاهش نویز محیط، استفاده از پلتفرم پردازشی پولاریس برای پردازش سریع ضد و اسکن محیط، قابلیت تقویت گفتار در زوایای 360 درجه و .... از دیگر ویژگی های این مدل سمعک می باشد.
شرکت برنافن
سمعک هوشمند آلفا برنافون Alpha Berna Fon
شرکت برنافون سال 2020 جدیدترین سمعک خود را با تکنولوژی جدید و پیشرفته هیبریدی را به بازار معرفی نمود. این سمعک صدا را بسیار متفاوت و با نویز بسیار کم در اختیار کاربر قرار می دهد و راحتی شنیداری را برای کاربر ایجاد می کند این مدل سمعک در سطوح عملکردی مختلف (1، 3، 5، 7، 9) موجود می باشد که با افزایش سطح عملکرد هوشمندی سمعک نیز افزایش می یابد. این سمعک ها قابلیت وصل شدن به گوشی های اندروید و آیفون را داراست و با وصل شدن به اپلیکیشن های موبایل قابلیت شخصی سازی بسیار بالایی دارند.
سمعک Zerena
دارای فن آوری های خارق العاده در درک گفتار، تجربه لذت بخش از درک صدای موسیقی با این سمعک، کاهش تلاش شنیداری، دارای طیف گوناگون و سبک های مختلف، داخل گوشی و پشت گوشی، و Ric، هوشمند وایرلس، با قابلیت اتصال سریع و آسان با وسایل صوتی و تصویری هوشمند.
شرکت زیمنس (سیگنیا)
سمعک هوشمند (سیگنیا زیمنس سابق) با پلتفرم AX
جدیدترین پلتفرم پردازشی شرکت سیوانتوس (زیمنس سابق) که با دو پردازشگر مجزا صدای اصلی و صدای زمینه را همزمان پردازش می کند. صدای اصلی و زمینه را شفاف دریافت می کند و همانند یک فرد طبیعی صدا را دریافت می کند. سمعک هایی با این پلتفرم دارای بلوتوث بوده و قابلیت وصل شدن به گوشیهای اندروید و آیفون را داراست. سمعک های این پلتفرم از نوع هوشمند و هوشمند پیشرفته و ممتاز بوده و دارای سطوح عملکردی (7،5،3،1) مختلفی می باشد. سمعک داخل گوشی In sin و پشت گوشی Motion و ریک Pure نام دارد. که مدل های پشت گوش و داخل گوش قابل شارژ باباطری خود آن موجود می باشد.
سمعک های با پلتفرمx (Pur, Motion, Insio, …)
این سمعک ها در انواع داخل گوشی و پشت گوشی و Ric، قابل شارژ، هوشمند وایرلس با قابلیت های جدید در درک گفتار در محیط های شلوغ، درک بهتر صداها هنگام قدم زدن و دویدن، درک و شنیدن چند صدا با هم به صورت هم زمان در مکان هایی که نیاز به درک چند صدایی و لذت بردن از آن می باشد (هنگامی که در رستوران در حال مکالمه هستین و می خواهید از موسیقی نیز لذت ببرید) این سمعک ها دارای تکنولوژی های قوی هوشمند وایرلس، و میکروفون های هوشمند، می باشند این سمعک ها دارای تکنولوژی Motion sensor، و your sound می باشند. برای آشنایی بیشتر با سمعک های این برند و مزایای آن می توانید به بخش سمعک زیمنس مراجعه کنید.
شرکت فوناک
سمعک هوشمند فوناک لومیتی Phonak Lumity
جدیدترین پلتفرم پردازشی فوناک با سرعت پردازش بسیار بالا نسبت به پلتفرم های قبلی و بهبود درک گفتار، با استفاده از تکنولوژی Speech Sensor و Stereo Zoom و کاهش نویز محیط، صدا را شفاف تر و کامل تر به گوش کاربر می رساند. این سمعک ها ضدآب و ضدرطوبت و عرق بوده و در انواع باطری خور و شارژ آن موجود بوده و قابلیت وصل شدن به هشت دستگاه صوتی و تصویری به طور همزمان را داراست. سمعک های هوشمند فوناک در سطوح عملکردی مختلف (30، 50، 70، 90) LP هوشمند پایه تا هوشمند ممتاز در اختیار کاربران قرار گرفته است.
سمعک های با پلتفرم Marvel (Audeo, Bolero, Naida)
این سمعک فوناک دارای صدای شفاف و واضح و کیفیت صدای استثنایی، درک بهتر گفتار هدف در صداها و نویزهای مختلف، کاهش تلاش شنیداری در نتیجه کاهش خستگی کاربر، ارتباط راحت با تلفن و وسایل هوشمند صوتی و تصویری با برنامه های اختصاصی فوناک، در سبک های مختلف داخل گوشی و پشت گوشی و قابل شارژ...
شرکت ویدکس
سمعک هوشمند ویدکس مومنت Widex Moment
در انواع پشت گوش و داخل گوش و ریک آن با کیفیت صدای عالی و هوشمندی بالا، از سال 2021 به بازار عرضه شده است. پلتفرم مومنت با سرعت پردازش بالا و تکنولوژی (Zero delay) زمان تأخیر صفر و ایجاد صدای طبیعی (Pure Sound) صدا بسیار شفاف و عالی به کاربر سمعک می رساند. سمعک های ویدکس با پلتفرم مومنت قابلیت یادگیری و اسکن محیط را دارد و با توجه به تغییر شرایط محیط به صدا و برنامه های سمعک تغییر می کند. سمعک های ویدکس در سطوح عملکردی (44، 33، 22، 11) هوشمند پایه تا هوشمند پیشرفته و ممتاز موجود می باشد.
سمعکEvoke
به گفته های شرکت ویدکس، شاید اولین سمعک کاملاً هوشمند، با تکنولوژی یادگیری ماشینی و Sound sense، دارای تغییرات سریع و اتوماتیک هم زمان با تغییرات محیط صوتی، قابلیت تطبیق و سازگار با آن چه شما می خواهید بشنوید این سمعک ها در محیط های مختلف ترجیحات شنوایی شما یاد می گیرد و آن را در محیط های مشابه برای شما به اجرا در می آورد. این سمعک تفاوت بین موسیقی کلاسیک و سنتی را یاد گرفته و با توجه به نوع موسیقی تقویت اختصاصی را برای کاربر انجام می دهد و این که در محیط های ساکت نوع تقویت، با محیط های شلوغ بستگی به اهداف کاربر می باشد که چه صدایی را نیاز دارد بشنود و سمعک تقویت را در این راستا انجام می دهد. این سمعک ها به گونه ای خود را با محیط های شنوایی وفق می دهند که سریعاً از حافظه خود برای تطبیق با آن محیط استفاده کرده و صداهای لازم و ضروری برای کاربر را به طور طبیعی تقویت می کند.
شرکت رکستون
سمعک رکستون بای کور rexton bi core
شرکت رکستون برای راحتی کاربران و ایجاد ضدی طبیعی و پردازش سریع محیط پلتفرم bi core را در سال 2021 به بازار عرضه کرده است این سمعک ها از نوع هوشمند وایرلس بوده و در سطوح عملکردی مختلف موجود می باشد. سمعک های این پلتفرم قابلیت شخصی سازی قوی دارند و به گوشی های آیفون و اندروید وصل می شوند.
سمعک رکستون با پلتفرم My core (Steller- Stelling- Mosaic)
این سمعک ها با طراحی زیبا و فوق العاده دارای صدای شفاف و واضح، با سرعت پردازش بسیار قوی، دارای امواج اتصال بسیار قوی با وسایل هوشمند و گوشی های همراه، و دارای پردازش دو گوشی خیلی قوی، مدارات ضد فیدبک قوی همراه با تکنولوژی های پیشرفته درک گفتار و دارای برنامه های اتوماتیک قوی در محیط های شنیداری مختلف
کلینیک سمعک اشراق آماده مشاوره و دادن اطلاعات به روز در مورد سمعک های جدید هوشمند به شما کم شنوایان عزیز می باشد.
تماس با ما: 77482976- 09198375085